Cypis-tiimi

Henna

Tallimestari Henna Tolvanen liittyi Cypiksen henkilökuntaan vuonna 2010. Henna on koulutukseltaan tallimestari, harrasteohjaaja ja hevoshieroja ja fysioterapeutti. Hän on harrastanut hevosia pikkutytöstä alkaen.

Hennalla on vahva työkokemus ratsujen hoidosta, mutta myös ravipuolelta. Hennan kouluratsu Bertta , s. 2008, on hänen itse kasvattamansa.
Henna tarjoaa myös hevoshierontaa, lisätietoa: LINKKI

Eija

Eija Lassila tiesi jo tarhaikäisenä, että hänestä tulee hevosenhoitaja. Työkokemusta on karttunut runsaasti, ensin puoli vuotta Sillanpään oriasemalla, neljä ja puoli vuotta suomenhevosia kasvattavassa Talli Sävelessä ja ennen Cypistä seitsemän vuotta Tuomas Korvenojalla, missä Eijalla oli passina kuusi hevosta huolehdittava ja kotitreenissä. Erityisesti nuoret hevoset ja varsat ovat Eijan sydäntä lähellä. Kuvassa oma ratsu Julle, ex-ravuri,joka asuu Sipoossa.

Heidi

Heidi Ilvonen opiskelee hevosenhoitajaksi oppisopimuksella Cypiksella talvella 2019 toteutetun työkokeilun jälkeen. "Halusin kokeilla olisiko nuoruuden unelma-ammatti kuitenkin juuri se mitä tahtoisin tehdä. Tykästyin tähän talliin ja työhön. Olen pyörinyt hevosten kanssa enemmän ja vähemmän koko ikäni ja myös ratsastanut nuorempana monta vuotta. Olen erittäin eläinrakas, minulla on kaksi kissaa ja koira, jonka kanssa harrastan aktiivisesti."
Heidi on aiemmalta koulutukseltaan lähihoitaja ja työskennellyt viisitoista vuotta mielenterveys - ja päihdealalla.

Ville

Talliapulainen Ville-Pekka Eschner tunnetaan ahkerana ja eläinrakkaana ilopillerinä. Ville työskentelee tallilla kolmena päivänä viikossa neljän tunnin vuoroissa. Hän pitää muun muassa hevosten tarhat tip top -siisteinä.

"Olen reipas ja kunnollinen työntekijä. Olen tutustunut hevosiin lapsuudessani käydessäni terapiaratsastuksessa. Hevoset ovat rauhoittavia ja niiden kanssa on mukava jutella", Ville kertoo.

Karim

Karim on ammatinvaihtaja ja tuli Cypis-tallille kiinteistöhoito- ja korjaustehtäviin.


Kiti

Talliyrittäjä Kiti Santamala perusti Cypis-tallin vuonna 1993, kun tallinpito edellisessä paikassa kasvoi yritystoiminnaksi. Koulutukseltaan hän on hevosenhoitaja ja merkonomi. Hevosia Kiti on harrastanut lähes koko ikänsä ja tallinpitoakin jo vuodesta 1974. Kitillä on Cypiksellä kaksi omaa ratsua, ”Paavo” ja ”Honkkeli”.
Rakkaudella muistoissa kulkevat pitkäaikaiset, edesmenneet hevosystävät grand old lady ja tallin kuningatar "Ponu" sekä upea musta prinssi "Riku", Ricamondo.

Markku

Talliyrittäjä Markku Rikamo tuli mukaan Cypis-tallin tiimiin avoliiton kautta. Markku vastaa Cypis Oy:n ja Kiinteistö Oy Ugglehultin kunnossapidosta ja huoltotöistä sekä niiden järjestelyistä. Hänet tapaa aamuisin mm. maneesia tai kenttää lanaamassa.