Cypis-tiimi

Henna

Tallimestari Henna Tolvanen on toiminut Cypiksen vastaavana tallimestarina vuodesta 2010. Henna on koulutukseltaan tallimestari, harrasteohjaaja ja eläinten fysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti (AMK). Hän on harrastanut hevosia pikkutytöstä alkaen.

Hennalla on vahva työkokemus ratsujen hoidosta, mutta myös ravipuolelta. Hennan kouluratsu Bertta , s. 2008, on hänen itse kasvattamansa.
Henna tarjoaa myös hevosen ja ratsastajan fysioterapiapalveluja, lisätietoa: HurdaPhysio

Eija

Eija Lassila tiesi jo tarhaikäisenä, että hänestä tulee hevosenhoitaja. Työkokemusta on karttunut runsaasti, ensin puoli vuotta Sillanpään oriasemalla, neljä ja puoli vuotta suomenhevosia kasvattavassa Talli Sävelessä ja ennen Cypistä seitsemän vuotta Tuomas Korvenojalla, missä Eijalla oli passina kuusi hevosta huolehdittavana ja kotitreenissä. Erityisesti nuoret hevoset ja varsat ovat Eijan sydäntä lähellä. Kuvassa Jullen kanssa.

Krista

Krista Sirviö valmistui hevosenhoitajaksi vuonna 2021. Hän kerrytti työkokemusta hevosenhoitajan tehtävistä koulutussopimuksensa keston eli kolmen vuoden ajan, minkä jälkeen olikin sujuvaa siirtyä Cypikselle vakituiseksi tallityöntekijäksi. Hevoset ovat kuuluneet Kristan elämään jo pikkutytöstä asti.

Ville

Talliapulainen Ville-Pekka Eschner tunnetaan ahkerana ja eläinrakkaana ilopillerinä. Ville työskentelee tallilla kolmena päivänä viikossa neljän tunnin vuoroissa. Hän pitää muun muassa hevosten tarhat tip top -siisteinä.
"Olen reipas ja kunnollinen työntekijä. Olen tutustunut hevosiin lapsuudessani käydessäni terapiaratsastuksessa. Hevoset ovat rauhoittavia ja niiden kanssa on mukava jutella", Ville kertoo.

Emppu

Emilia "Emppu" Komu on valmistunut Ypäjän Hevosopistolta hevostenvalmentajaksi ja Salpauksesta hevosenhoitajaksi ja hevosharrasteohjaajaksi. Empulla on vahva tausta hevosenhoitajana sekä ratsu- että ravihevosista Suomessa ja Ruotsissa.
Emppu palvelee suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Yli kymmenen vuoden ajan hänellä on ollut myös omia hevosia sekä oma yritys, jonka kautta hän tuottaa monia lisäpalveluita asiakaslähtöisesti. Emppu liittyi Cypiksen tiimiin vuonna 2021 palvellen tavoitteellisesti hevosia, poneja ja omistajia.

Karim

Karim on kätevä käsistään ja erittäin taitava myös koneiden ohjaimissa. Aina auttavainen ja ystävällinen Karim vastaa Cypis-tallilla kiinteistöhoito- ja korjaustehtävistä.


Kiti

Talliyrittäjä Kiti Santamala perusti Cypis-tallin vuonna 1993, kun tallinpito edellisessä paikassa kasvoi yritystoiminnaksi. Koulutukseltaan hän on hevosenhoitaja ja merkonomi. Hevosia Kiti on harrastanut lähes koko ikänsä ja tallinpitoakin jo vuodesta 1974. Kitillä on Cypiksellä kaksi omaa ratsua, ”Paavo” ja ”Honkkeli”.
Rakkaudella muistoissa kulkevat pitkäaikaiset, edesmenneet hevosystävät grand old lady ja tallin kuningatar "Ponu" sekä upea musta prinssi "Riku", Ricamondo.

Markku

Talliyrittäjä Markku Rikamo tuli mukaan Cypis-tallin tiimiin avoliiton kautta. Markku vastaa Cypis Oy:n ja Kiinteistö Oy Ugglehultin kunnossapidosta ja huoltotöistä sekä niiden järjestelyistä. Hänet tapaa aamuisin mm. maneesia tai kenttää lanaamassa.